söndag 14 juli 2013

Tröttmössa

Ja, jag känner mig lite slut. Trött. Konstigt tänker ni då jag har pluggat och nyss börjat jobba. Men tänk ER själva, det går för runt. 

Har inte hunnit med hemmet som jag är van vid heller. Sen har jag inte kunnat träffa min vän så mycket som jag gjorde innan sommaren. Så mitt energi förråd börjar tryta, eller hur ska jag förklara hur jag känner. En semester skulle sitta fint. 

I veckan har jag vaknat tidigt efter att ha sovit i några timmar och trott att jag har semester. Doh! Upp och hoppa liksom. Jag är ju alltid morgonpigg så detta är så ovant för mig. Well Well.  Idag vaknade jag när prinsen for till jobbet vid 7... Sen så vaknade jag nästa gång 11.30!!!!! Gaaaaash panik! Men då bestämde jag mig för att äsch, jag behövde ju sova! 

Idag ska jag inte "styra" nått. Vilket troligtvis kommer innebära att jag städar halva lägenheten, går ned soporna, lagar massa mat osv osv.. Ha ha;-) 

Jag måste tacka A, T och C för grymma jobbveckor!! Ni har varit awesome! Skoj, och rätt så fullfart ändå. Binderier och annat fix. Ha nu en fin semester så kör jag på 2 v till med nästa (utvilade) gäng. ;-)

Tjing tjing!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar