måndag 16 februari 2015

Hotellgäster

I helgen så checkade våra vänner in på "Hotell 10:an". De kom resandes med bil från Norrland och hade bokat rum för 2 nätter.

Såklart hade vi uppgraderat hotellet sedan sist då de var här. Heltäckningsmattor i alla sovrum höjer mysfaktorn speciellt en helg som denna då det firades "Alla hjärtan". 



Vi hade även uppgraderat lyxsviten så att den var barnvänlig med spjälsäng och allt. På badrummet finns numera även ett skötbord som kom väl till användning av den lille krabaten.


Klart godkänt fick alla uppgraderingar (verkar det som) även om gästerna la in några tips om vad som kunde förbättras. Myslampa till badrummet och blöjhink tex. Perfekt att få lite konstruktiv kritik som kommer att åtgärdas snarast.

Tyvärr så blir det kanske svårt att ha så många gäster på hotellet på en och samma gång i framtiden då det snart flyttar in en bebis på heltid. Mitt förslag då är att dessa gäster ser sig om efter ett mera permanent boende här i krokarna.  Men självklart är "Hotell 10:an" öppet för dem när som helst, med hotellfrukost och allt vad som ingår. I väntan på flytt dvs...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar